we zijn

ISI is opgericht in februari 1999, toen nog onder de naam Industrial Services International, en gevestigd in Middelburg, Zeeland. ISI is een persoonlijke HR partner waarmee je in Nederland en België jouw carrière in de techniek kan ontwikkelen.

Of er nu werving, selectie of detachering nodig is; ISI brengt technische werknemers en werkgevers met elkaar in contact voor een unieke ervaring op maat. In elke leeftijds-, opleidings- en ervaringscategorie en voor meer dan 1200 werknemers en honderden werkgevers, sinds onze oprichting. Met een eersteklas service en een groeiend zakelijk netwerk in Nederland en België staat ISI voor de meest persoonlijke manier voor mensen om werk te vinden. Passend bij de ambities en nodige vaardigheden van zowel de werknemer als de werkgever.

ONS TEAM

Natasja JobseNatasja Jobse

Directeur

Natasja is mede-eigenaar en directeur van ISI. Zij leidt de visie van het bedrijf en de groei van het netwerk met de beste werkgevers in de technische branche. Onder haar leiding staat ISI voor persoonlijk maatwerk. Zij gaat altijd uit van de competenties en ambities van de medewerker en zoekt daar de juiste opdrachtgever bij, die ze persoonlijk kent. Het leven van werknemers veranderen, daar doet ze het voor. Natasja heeft het vak geleerd bij Manpower en Uticonnect en is in 2008 bij ISI haar eigen visie gaan ontwikkelen.

Jessica Veldman – CrulJessica Veldman – Crul

Financieel Administratief Medewerkster

Jessica is de administratieve rechterhand van Natasja. Ze zorgt er voor dat de salarissen altijd op tijd worden uitbetaald, beheert de personeelsdossiers, beheert de crediteuren- en debiteurenadministratie en verzorgd alle andere voorkomende financiële en administratieve taken.
Jessica houdt er van dat de zaken op orde zijn. Daarom is ze ook verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking van ISI en de certificering van de NEN 4400-1.

Regina ReindersRegina Reinders

Backoffice Manager

Regina zorgt onder meer voor de versteviging van de visie van ISI en zet haar creativiteit en overige competenties in om het persoonlijke maatwerk te versterken. Haar betrokkenheid in de onderneming zorgt voor doeltreffende samenwerking en het efficiënt laten lopen van processen. Door Regina’s technische achtergrond kan ze zich prima verplaatsen in het netwerk van de flexibele schil. Tevens is zij onder andere verantwoordelijk voor de certificering van VCA en VCU.

Lees waarom ISI er is…